Fairfest, mm.

Ett tag sen jag bloggade nu, förklaringen till detta är att jag helt enkelt inte orkat eftersom jag vikarierat heltid på jobbet. Nu är det bara en dag kvar på heltiden sen tillbaka till mina gamla goda 70%.

Igår spelade Spring Johnny! på Fairfest i Vänersborg.
Dagen började med jobb 6-11, cykel in till replokalen, packning i bilen, vilket är mitt område, jag påstår att det är för att jag spelat mycket tetris när jag var liten. bilen rullade till Vänersborg, inchecking och mat, sen spelning kl. 13:30.

Vi skulle spela på den mindre av två scener, vi var där i tid, sa hej till trollhättekamraterna i Outrageous som spelade före oss, riggade upp och tyvärr var scenarbeterna i sämsta laget. Deras jobb går ut på att rodda om på scenen ut efter var artisten/bandet vill stå/sitta, fixa vatten/mikrofoner/hjälpa till med gitarrstärkarna. Jag vet detta för jag har själv jobbat på större scen som scenarbetare. Altså, att inte ha en linebox för synthen redo är en sak, emn att inte ah någon alls är katastrof! För att förklara för icke musiker: En linebox krävs för att synthen ska låta i högtalarna.
På den nivån var det, inte ens 5 min schemalagt mellan banden för omriggning, detta fick vi ta av vår speltid. Det fanns dessutom inte ström i anslutning till där Olle skulle stå så någon distpedal kunde inte kopplas i. IDIOTER! Vi fick köra på iaf, jag utan bas i PA't utan fick ha jätte högt på stärkaren, och Olle utan dist. Resultatet: En av de bästa spelningarna vi gjort! Förklaringen: Grym pubik! Tack Vänersborg, fan vad ni var bra!

Efter giget hängde vi med andra band och sålde merch, jag underskattade skivförsäljningen och vi sålde slut de tiotal skivor som var med. Jag och Kalle stannade medans Olle, Johan och Oscar drog hem, Jag och Kalle åkte nämligen med Loving Chokes till Åmål, där de skulle spela ett andra gig under dagen. Dricka öl i en go van är ett av livets finare ting. Tyvärr fick ingen utom Björnberg komma in i Åmål, på grund av just alkoholen. Inte ens Ellsa och Putte fick gå in och spela, så vi gjorde det enda rätta. Björnberg fick köra solo och vi letade rätt på närmsta pub! När Jocke var klar drog vi in i vanen igen och drack ännu mer, en sväng tillbaka till Farifest, och bil mot Trollhättan. Förfest hos Dave och mer sprit, Vidare till Club Feber och såg Ferraby Lionheart och Almedal.
Jag har inte kvar alla minnen från kvällen, Club Feber är lite dimmigt, sen köpte jag iaf en kebabtallrik och åkte hem och sov.

Söndagen har spenderats på min soffa iklädd kalsonger, bakfylla är en underdrift.
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0