The great return of Eric.

image1
(Jag i en badrumsspeleg för ett par veckor sedan, balkonghimmel kl. 19.50!, Soldatkrig på fest)
FÖRLÅT AJNAW,MADE & DAVID, M.FL. FÖR ATT JAG VARIT EN KASS BLOGGARE!

Fullt upp på jobbet det senaste och lediga stunder vet jag inte vart de tagit vägen. Nu är jag i alla fall tillbaka!

Det senaste har jag gått omkring och grubblat på en jävla massa saker, ältat skit om och om igen, men nu är det slut med detta! Våren är ju för fasen här! Som ni kan se på bilden överst till höger så är det fortfarande ljust på min balkong kl. 20:00! HELT JÄVLA FUCKING UNDERBART! En annan grej som är underbart är att jag hittat en siestabiljett för 400 kr! Jag akn behöva spar ain hundralappar, maj månad blir tuff: Köpa present till Estelle & Aina som fyllt/fyller 16 resp 20 år, GRATTIS TILL DEM! Köpa siestabiljett, Ordna 20 års fest för mig själv, Bjuda släkten på tårta och kaffe på födelsedagen... Jag hoppas verkligen skatteåterbäringen kommer innan midsommar! Men jag klarar mig i vilket fall, det gör jag alltid.

Ur det onda kommer något gott, I och med mina grubbelveckor det senaste så har jag hamnat i en kreativfas, fått massa nyttosaker gjort och hör och häpna, börjat skriva låtar. Detta är en jävla framgång i och med att jag alltid vart för rastlös för att göra klart en enda låt, nu har jag säkert 3 som i princip är färdiga. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra med låtarna än, funderar på att skriva några fler, dra ihop ett gäng goda vänner och spela in dem som nån slags soloprojekt. Om någon undrar vad som ger mig inspiration så lyssnar jag jsut nu mycket på Josef Zackrissons soloplatta, alla Håkan skivor, Springsteen och Sveriges bästa (okända) band: The Slaves. Textmässigt så handlar det om allt från gamla tonårsförälskelser till att vakna upp utan att minnas gårdagen.

En annan intressant sak som hänt är att jag sitter och knåpar ihop en jobbansökan. En annan livsmedelsbutik söker en person på heltid vilket känns som min grej totalt, dessutom är det en större butik med mer personal.

Det får räcka för idag, nu ska jag kolla lite tv innan det åter blir sängdags inför morgondagesn tidiga jobbpass.

Varberg

Efter viss sjukdom i veckan bestämde jag att tillbringa helgen hos farsan i Varberg.
I torsdags eftermiddag satte jag mig på tåget, byte i Göteborg och FÖRSTA KLASS Göteborg - Varberg!!!
Det blev så pga. nått fel i Sj's nya bokningssystem så de biljetterna var billigare än andraklass biljetterna. Jag hade dessutom turen att sj klantat till det och ställt in ett x2000 så alla som åkte första klass med mitt tåg fick en fin sj macka med brieost, soltorkade tomater och pastramiskinka, dessutom en loka och lindh lindor choklad, alldeles gratis!

Nu är det lördag och jag har handlat kläder som är jävligt snygga.

puss!


Fairfest, mm.

Ett tag sen jag bloggade nu, förklaringen till detta är att jag helt enkelt inte orkat eftersom jag vikarierat heltid på jobbet. Nu är det bara en dag kvar på heltiden sen tillbaka till mina gamla goda 70%.

Igår spelade Spring Johnny! på Fairfest i Vänersborg.
Dagen började med jobb 6-11, cykel in till replokalen, packning i bilen, vilket är mitt område, jag påstår att det är för att jag spelat mycket tetris när jag var liten. bilen rullade till Vänersborg, inchecking och mat, sen spelning kl. 13:30.

Vi skulle spela på den mindre av två scener, vi var där i tid, sa hej till trollhättekamraterna i Outrageous som spelade före oss, riggade upp och tyvärr var scenarbeterna i sämsta laget. Deras jobb går ut på att rodda om på scenen ut efter var artisten/bandet vill stå/sitta, fixa vatten/mikrofoner/hjälpa till med gitarrstärkarna. Jag vet detta för jag har själv jobbat på större scen som scenarbetare. Altså, att inte ha en linebox för synthen redo är en sak, emn att inte ah någon alls är katastrof! För att förklara för icke musiker: En linebox krävs för att synthen ska låta i högtalarna.
På den nivån var det, inte ens 5 min schemalagt mellan banden för omriggning, detta fick vi ta av vår speltid. Det fanns dessutom inte ström i anslutning till där Olle skulle stå så någon distpedal kunde inte kopplas i. IDIOTER! Vi fick köra på iaf, jag utan bas i PA't utan fick ha jätte högt på stärkaren, och Olle utan dist. Resultatet: En av de bästa spelningarna vi gjort! Förklaringen: Grym pubik! Tack Vänersborg, fan vad ni var bra!

Efter giget hängde vi med andra band och sålde merch, jag underskattade skivförsäljningen och vi sålde slut de tiotal skivor som var med. Jag och Kalle stannade medans Olle, Johan och Oscar drog hem, Jag och Kalle åkte nämligen med Loving Chokes till Åmål, där de skulle spela ett andra gig under dagen. Dricka öl i en go van är ett av livets finare ting. Tyvärr fick ingen utom Björnberg komma in i Åmål, på grund av just alkoholen. Inte ens Ellsa och Putte fick gå in och spela, så vi gjorde det enda rätta. Björnberg fick köra solo och vi letade rätt på närmsta pub! När Jocke var klar drog vi in i vanen igen och drack ännu mer, en sväng tillbaka till Farifest, och bil mot Trollhättan. Förfest hos Dave och mer sprit, Vidare till Club Feber och såg Ferraby Lionheart och Almedal.
Jag har inte kvar alla minnen från kvällen, Club Feber är lite dimmigt, sen köpte jag iaf en kebabtallrik och åkte hem och sov.

Söndagen har spenderats på min soffa iklädd kalsonger, bakfylla är en underdrift.
Kram!

RSS 2.0